műemléki magánszállás

kisfüstös

kisfüstös

Esküvő,miegymás

2022. április 19. - Erdő Bálint Zsuzsi

Szeretnél egy kicsi, hangulatos , vintage esküvőt , mintha otthon lennél a Dédinél, de mégis modern? Közel vagyunk Budapesthez, nem kell hosszú időt az utazással tölteni, így marad idő a barátokra, rokonokra, a kedvesedre és nem utolsó sorban Önmagadra.  A hatalmas kert, több száz éves fa alatt igazán romantikus, vintage mini esküvőt szervezhetsz magadnak és a kert, Öregfalu minden bája, nyugalma,varázsa a Tiétek lesz! A hely adott, már csak Rátok van szükség! A Kisfüstös magánszállás ideális esküvői helyszín lehet!

lr-5426.jpg

 

Nagyobb esküvőd lesz a környéken, de romantikus, csendes helyet keresel magadnak a készülődéshez, esküvői fotózáshoz esetleg kis létszámú lánykikéréshez? Mi kölcsön adjuk a kisházunkat, a kertünket és amiben tudunk segítünk! Love is love!

lr-5230-2.jpg

Lánybúcsút szerveznél a barátnődnek, de nem a Budapesti éjszakába vágytok? Amennyiben kedvelitek a műemléki parasztházakat, a régi korok hangulatát, a természetet, a nagy kertet, a kirándulást, a madarak hangját , a nyugalmat és ehhez keresel helyszínt, gyertek hozzánk!

lr-5729-5.jpg

Maximum 6 főig tudunk vendégeket fogadni,a tisztaszobában és a szénapadláson, ahol antiallergén és patyolattiszta ágynemű közt pihenhettek. A konyhában mindent megtaláltok, ha főzni szeretnétek, de menü illetve ételrendelésben is tudunk segíteni. Bérelhettek kerékpárt, kérhettek élőszavas mesemondást, vagy akár jógaórát is, de a hatalmas kertben bográcsozhattok vagy csak eltölthetitek az estéket a hangulatos tűzrakó mellett.

 

A Kisfüstös magánszálllás ideális helyszín lehet:

-lánykikérésre, lánybúcsúra

-esküvői készülődésre,

-kis létszámú vendégfogadás helyszíneként,

-fotózásra ( esküvői, romantikus ),

-esküvői helyszínként.

süti beállítások módosítása